DİYARBAKIR / BAĞLAR - Molla Gürani İlkokulu

Molla Gürani İlkokulu

Adres
BAĞCILAR MAH. 1154. SK. MOLLA GÜRANI İLKOKULU BLOK NO 19 İÇ KAPI NO 1 BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren Tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Spor tırmanış küçükler kategorisi Türkiye 1.liği ve Türkiye 3.lüğü. Spor Tırmanış küçükler kategorisi Dünya 4.lüğü.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07:30 - 12:20 12:40 - 17:30
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuz bağlar ilçesi göletli park civarında, qamişlo bulvarındadır. Merkezi bir yerde olduğundan dolayı ulaşım her türlü şehir içi ulaşım araçlarıyla sağlanabilir.
Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi
Sportif Etkinlikler
Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Alanında faaliyetlerimiz devam etmektedir.
3 Adet TEKNOFEST VE 3 Adet E TWİNNİNG projesi yürütülmektedir.