DİYARBAKIR / BAĞLAR - Molla Gürani İlkokulu

STE(A)M THE WATER CYCLE PROJESİ

Okul müdüremiz Oya EKİN ve Okul Öncesi Öğretmeni Makbule YOLCU YÜCE’nin ortaklaşa yaptığı STE(A)M etwining projemiz, Yunanistan,Bulgaristan,Litvanya ve Türkiyeden pekçok ortağın yer aldığı STE(A)M - " The water cycle " eTwinnning projesi okulumuzda uygulanmaya başladı.

Su önemli bir besin maddesidir ve insan vücudunda önemli bir rol oynar. Yiyecek olmadan birkaç haftaya kadar yaşayabiliriz, ancak su olmadan sadece birkaç gün yaşayabiliriz. Vücuttaki her sistem, hücrelerden ve dokulardan, hayati organlara, suyun işleyişini gerektirir.

Bu proje ile öğrencilerimiz suyun döngüsünü ste(a)m etkinlikleri ile uygulayarakçocuklarda suya ihtiyacı olan tüm canlılar için farkındalık oluşmasını sağlamak amaçlanmıştır. İş birliği, Eleştirel Düşünme, hesaplamalı düşünme, dijital beceriler, yaratıcılık gibi becerilerin gelişimine destek sağlanması amaçlanmıştır.

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 15:43 - Görüntülenme: 99